top of page

Avondster

Deel 3 van de 'Maanziek'-reeks

Ik snak naar adem en probeer mijn bonzende hart tot bedaren te brengen.

Ik hou mezelf voor dat het maar een droom was, maar ik weet donders goed dat er niet zoiets bestaat als ‘maar een droom’.

Nog niet zo lang geleden ontdekten we dat de realiteit en de droomwereld niet zo ver uit elkaar liggen als we eerst dachten.

 

De Yua krijgen steeds meer invloed op de realiteit en de grens tussen beide werelden is erg dun geworden.

Plots hoor ik in de verte een luide knal. Een paar tellen later trillen de bomen en het hek voor het huis.

Een tweede knal volgt, een heel stuk dichterbij deze keer.

Zijn dit de Yua die uit de droomwereld proberen te breken?

Nadat Mathis en zijn vrienden de Yua hebben verslagen, keren ze vanuit de droomwereld terug naar de realiteit. Ze beseffen dat de impact van hun daden groter is dan ze hadden gedacht. Bovendien zijn de Yua nog niet klaar met hen, integendeel.

De Yua staan op het punt om de macht over de droomwereld over te nemen. De enigen die hen kunnen stoppen zijn Mathis, Mila en hun vrienden. Zij kampen echter met hun eigen problemen en worden zwaar op de proef gesteld door de Yua. Slagen ze erin om de mensheid te behoeden voor een leven vol nachtmerries? Of verliezen ze zichzelf tijdens hun queeste?

‘Avondster’ is het spannende vervolg op ‘Maanziek’ (2016) en ‘Alpengloed’ (2017), en tevens het laatste deel van de ‘Maanziek’-trilogie. Geschikt voor alle lezers die van fantasy, spanning en avontuur houden.

ISBN: 9789082750423

Zin gekregen om 'Avondster' te lezen? Bestel jouw paperback of e-book in de webshop.

bottom of page