top of page
een boek uitgeven banner

Een boek uitgeven

Eindelijk staat je manuscript op papier, je hebt het wel twintig keer herschreven om alles perfect te krijgen. Nu is het tijd om dat MS Word-document om te zetten naar een echt boek. Wil je een poging wagen bij een reguliere uitgeverij en zo ja, welke uitgeverijen zijn er allemaal? Of wil je liever zelf de touwtjes in handen houden en gaan 'selfpubben'? Ik heb ervaring met beide vormen van uitgeven en kan jouw helpen met deze lastige zoektocht.

Waarmee kan ik jou helpen?

tom-hermans-9BoqXzEeQqM-unsplash.jpg
  • Nadat ik jouw manuscript heb beoordeeld of geredigeerd, kan ik zeggen welke vorm van publicatie het best bij jou past. Uit eigen ondervinding kan ik je ook vertellen wat de voor- en nadelen van alle opties zijn.

  • Ik geef je een overzicht van alle mogelijke uitgeverijen die je kan aanschrijven. Daarnaast kan ik je ook helpen om een begeleidende brief op te stellen voor jouw boek.

Wat kost het en wat krijg je?

De prijzen van de schrijfbegeleiding starten vanaf € 75 voor 3 uur begeleiding. In ruil daarvoor help ik jou om de wirwar van uitgeverijen te ontwarren. Stuur me een berichtje voor meer info, ik pas mijn prijzen aan jouw vraag aan.

€ 75
bottom of page