top of page
faq workshops banner

F.A.Q. Workshops

Tenslotte zet ik nog enkele veelgestelde vragen op een rijtje. Aarzel vooral niet om me te contacteren via het contactformulier, via e-mail of een berichtje op Facebook of Instagram.

Voor wie zijn de auteurslezingen geschikt?

Ik kom met veel plezier langs in alle groepen vanaf de leeftijd van 10 jaar (vijfde leerjaar). Voor jongere kinderen heb ik jammer genoeg (nog) geen boek uitgebracht, maar ik vind het fijn om ook hier te komen vertellen over boeken en schrijven.

 

Hoelang duren de auteurslezingen?

Gewoonlijk duurt een lezing 60-90 minuten, maar dit is volledig in overleg met de betrokken partijen.

 

Wat kosten de auteurslezingen?

Voor scholen en verenigingen geldt een minimumbijdrage van € 175 via Literatuur Vlaanderen, waarvan jullie € 100 terugkrijgen via een premie. Mijn bezoekje kost jullie dus € 75 (inclusief vervoerskosten en btw) en in ruil daarvoor ontvangen jullie een setje met al mijn boeken, ter waarde van € 75. Daarnaast vraag ik ook dat de leerlingen/leden de kans krijgen om mijn boek(en) aan te kopen (gesigneerd en tegen een gereduceerde prijs). Stuur me gerust een mailtje voor meer informatie.

 

Voor wie zijn de workshops geschikt?

Ik organiseer verschillende soorten workshops voor alle leeftijden. Bekijk mijn kalender om te kijken of er eentje tussen zit die jou bevalt en schrijf je in via het contactformulier.

 

Hoelang duren de workshops?

Dit verschilt van workshop tot workshop, maar meestal duren ze 120-150 minuten. Als je daarna nog met vragen zit, mag je me altijd nog een berichtje sturen.

 

Wat kost het om aan een workshop deel te nemen?

Dat hangt af van workshop tot workshop.

bottom of page