top of page
faq schrijfcoaching banner

F.A.Q. Schrijfcoacing

Tenslotte zet ik nog enkele veelgestelde vragen op een rijtje. Aarzel vooral niet om me te contacteren via het contactformulier, via e-mail of een berichtje op sociale media.

 

Voor wie is de schrijfcoaching geschikt?

De schrijfcoaching is geschikt voor iedereen die graag een boek wil schrijven, zowel beginners als ervaren auteurs zijn welkom. Ik wil de kennis die ik doorheen de jaren heb opgedaan graag met jou delen, zodat ook jij jezelf een auteur kan gaan noemen. Ben je jonger dan 18? Stuur me gerust een berichtje, ik werk graag met jongeren om hun droom te verwezenlijken.

 

Hoelang duurt het schrijftraject?

Dat beslis jij helemaal zelf! Ik kan jou begeleiden doorheen het hele traject of slechts helpen met één onderdeel. De keuze is aan jou!

 

Kan ik eerst een kennismakingsgesprek doen?

Dat kan zeker, je mag me altijd een berichtje sturen. Ik vind het belangrijk dat het klikt en dat we dezelfde ideeën hebben over de samenwerking en het traject.

 

Wat kost het?

Het is moeilijk om ergens een prijs op te plakken, aangezien elk schrijftraject anders zal verlopen en dus ook een andere prijs heeft. Aangezien ik nog maar pas begonnen ben als schrijfcoach, werk ik voorlopig tegen een gereduceerd tarief zodat ik ervaring kan opdoen. De meeste prijzen beginnen vanaf € 75, want dat is het wettelijk minimumloon dat ik moet vragen. Stuur me gerust een berichtje om samen te bekijken wat ik voor jou kan betekenen en wat dat gaat kosten.

 

Als jij mijn manuscript gaat verbeteren, blijft het dan wel míjn verhaal?

Natuurlijk blijft het jouw verhaal! Ik geef alleen tips en tricks die ik doorheen de jaren heb geleerd, maar uiteindelijk kies je helemaal zelf wat je daarmee doet. De opzet van een redactieronde is om het verhaal beter te maken, niets meer en niets minder.

bottom of page