top of page
redactie banner

Redactie

Heb je een manuscript op papier gezet, maar weet je niet goed hoe het nu verder moet? Ik help jou door het manuscript te redigeren, waardoor je meer kans maakt om een contract binnen te halen bij een uitgeverij. Er zijn ook steeds meer auteurs die ervoor kiezen om hun boek zelf uit te geven, in dat geval kan je zeker een goede redactie gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een redactie
op jouw manuscript?

debby-hudson-qP6rQzn6OoI-unsplash.jpg
  • Je komt te weten waar je goed in bent, en welke punten je nog kan verbeteren. Een boek uitwerken is 10% schrijven en 90% herschrijven.

  • Ik help jou om de tikfoutjes eruit te halen, maar ook inhoudelijke fouten ontsnappen niet aan mijn blik. Als deze foutjes eruit gehaald worden, lijkt je boek meteen een stuk professioneler.

  • Je krijgt opbouwende feedback en vergroot daarmee je kans om een contract bij een uitgeverij binnen te halen of om een boek te schrijven dat aanslaat bij het publiek.

Wat kost het en wat krijg je?

In een redactie kruipt veel tijd en werk. Voor het redigeren van de eerste 5.000 woorden vraag ik € 75, daarna vraag ik  € 7 per 1.000 woorden. Voor een manuscript van 50.000 woorden betaal je dus € 390. In ruil daarvoor krijg je 2 volledige redactierondes, waarna je manuscript klaar zou moeten zijn om naar een uitgeverij te sturen of zelf te laten drukken. Stuur me een berichtje voor meer info, ik pas mijn prijzen aan jouw vraag aan.

€ 75

Redactie van eindwerken en scripties

Wil jij jouw eindwerk of scriptie graag laten nalezen op tikfouten en slechte zinscontructies? Bij mij kan je terecht voor een grondige redactie van jouw eindwerk of scriptie! Stuur mij gerust een berichtje, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

review Griet
bottom of page