top of page

Wie zijn wij?

foto Eva.jpg

Eva Linden

Oprichter van Schrijfgoesting

Als kleuter was het mijn grootste wens om ridder te worden, zodat ik kon vechten met draken en te paard mijn grondgebied mocht verdedigen. Toen mijn kinderdroom niet realistisch bleek, bedacht ik dat ik schrijfster kon worden. In mijn boeken zou ik het dan wél kunnen opnemen tegen allerlei monsters en nieuwe werelden verkennen.

   Jaren gingen voorbij en tijdens mijn hogeschoolopleiding journalistiek schreef ik mijn eerste boek, dat in 2016 verscheen als de 'Maanziek'-trilogie. Ik bracht vier boeken uit in eigen beheer en werd uiteindelijk opgepikt door een uitgeverij, waar mijn laatste boek 'Duisternis' verscheen in 2022. Heb je mijn boeken nog niet gelezen? Neem dan zeker een kijkje in mijn webshop.

   Naast het schrijven, hou ik me graag bezig met het geven van auteurslezingen en workshops. Ik vind het heerlijk om andere creatievelingen met schrijfgoesting te stimuleren de pen op te pakken en te beginnen schrijven.

Met mijn kennis van zowel het 'selfpubben' als het schrijven voor een uitgeverij, wil ik andere (beginnende en ervaren) auteurs helpen om hun droom waar te maken: het schrijven en uitgeven van een boek. Want zeg nu zelf, bestaat er iets mooiers dan het moment waarop je je eigen boek in handen hebt?

Ainsa de kat

Algemeen Directeur (CEO)

Miauw! Als CEO van Schrijfgoesting heb ik een heleboel verantwoordelijkheden, maar Eva weet dat ze die met een gerust hart aan mij kan overlaten. De voorbije jaren fungeerde ik als model voor de Instagrampagina van Eva, waardoor ik een heleboel nieuwe fans kreeg. Dat vond ik zo leuk, dat ik best wilde helpen met het leiden van Schrijfgoesting, in ruil voor extra kattensnoepjes natuurlijk.

   Mijn voornaamste taak is op Eva's schoot liggen (of nog beter: boven op het toetsenbord) en alle ingezonden manuscripten kritisch bekijken. Daarnaast help ik haar om de boekverkoop in goede banen te leiden door de voorraad in de gaten te houden (en ja, ik durf al eens een dutje te doen boven op die boeken). Af en toe vang ik een muis voor Eva, zodat ze niet verhongert tijdens het werken.

foto ainsa.JPG

Orio het konijn

Financieel Directeur

Ik ben de rechterhand van Ainsa en dat is een hele klus, want eerlijk gezegd durft ze nogal vaak een dutje doen, waardoor het werk blijft liggen. Ik zorg voor alle praktische zaken: manuscripten besnuffelen voordat Eva ze in handen krijgt, knabbelen aan facturen en rekeningen, keutels leggen op alle spullen die Eva moet meenemen voor een workshop en natuurlijk hard stampen wanneer Eva te lang achter elkaar aan een manuscript werkt.

bottom of page