top of page
manuscriptbeoordeling banner

Manuscriptbeoordeling

Heb je een boek geschreven, maar durf je het niet naar een uitgeverij sturen? Heb je het gevoel dat je verhaal niet goed genoeg is, of zoek je iemand die jouw verhaal kritisch bekijkt? Dat is heel herkenbaar, iedere auteur kampt weleens met dat soort vragen. Als 'selfpubber' én auteur bij een uitgeverij, help ik jou om de puntjes op de 'i' te zetten, zodat jij meer kans maakt om een contract binnen te halen.

Wat zijn de voordelen van manuscriptbeoordeling?

sixteen-miles-out-0I75875sRVU-unsplash.jpg
  • Je manuscript wordt bekeken door iemand extern die een (h)eerlijke mening kan geven. Zo'n recensie kan je niet vergelijken met eentje van je mama of je beste vriend, die jouw schrijfsels vast helemaal geweldig vinden. 

  • Je krijgt tips en tricks om je manuscript nog beter te maken, en ik vertel je welke elementen heel leuk zijn en nog verder uitgewerkt mogen worden. Deze beoordeling behandelt enkel het topje van de ijsberg, voor een uitgebreide redactie moet je hier zijn.

  • Heb je na mijn korte beoordeling zin om het hele manuscript door mij te laten nalezen? Kijk dan zeker eens op mijn pagina over redactie of stuur me een berichtje.

Wat kost het en wat krijg je?

De prijzen van een manuscriptbeoordeling starten vanaf € 75. In ruil daarvoor ontvang je van mij een uitgebreid leesrapport en een lijstje met tips en tricks om jouw manuscript nog beter te maken. Stuur me een berichtje voor meer info, ik pas mijn prijzen aan jouw vraag aan.

€ 75
bottom of page