top of page
manuscriptbeoordeling banner

Manuscriptbeoordeling

Heb je een boek geschreven, maar aarzel je om het naar een uitgeverij te sturen? Twijfel je aan de kwaliteit van je verhaal of zoek je kritische feedback? Veel auteurs staan voor deze uitdagingen. Als 'selfpubber' én auteur bij een uitgeverij, help ik jou om je manuscript te perfectioneren, zodat je meer kans maakt om een contract binnen te halen.

Neem vandaag nog contact met me op voor een professionele manuscriptbeoordeling die jouw boek naar het volgende niveau tilt!

Ontdek de voordelen van manuscriptbeoordeling

manuscriptbeoordeling
  • Laat je manuscript beoordelen door een externe expert voor een eerlijke en professionele evaluatie. Dit gaat verder dan de complimentjes van familie of vrienden die je werk misschien wat te rooskleurig bekijken.

  • Ontvang concrete tips en tricks om je manuscript te verbeteren, samen met suggesties voor de uitwerking van de meest boeiende elementen. Deze beoordeling is slechts het begin; voor een uitgebreide redactie ben je ook bij mij aan het juiste adres.

  • Ben je na mijn eerste beoordeling enthousiast om je hele manuscript door mij te laten nakijken? Bekijk dan mijn redactiepagina of stuur me direct een berichtje voor meer informatie. Maak van je manuscript een meesterwerk!

Ontvang waardevolle feedback voor jouw manuscript!

Wil je weten wat een manuscriptbeoordeling kost en wat je ervoor krijgt? Vanaf slechts € 75 ontvang je een gedetailleerd leesrapport en een persoonlijke lijst met tips en tricks om jouw manuscript naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact met me op voor meer informatie en ontdek hoe ik mijn diensten kan afstemmen op jouw behoeften!

€ 75
bottom of page