top of page

di 29 aug

|

Nijlen

Freewriting-sessie

Op de voorziene locaties en tijden kan je aansluiten bij ons schrijfgroepje. Geen stress, geen verplichting, gewoon gezellig schrijven!

Freewriting-sessie
Freewriting-sessie

Tijd en locatie

29 aug 2023, 13:00 – 16:00

Nijlen, Breugelhoevestraat 35, 2560 Nijlen, België

Over het evenement

Freewriting is een manier om je creativiteit te stimuleren, waarbij je alles opschrijft wat in je opkomt, zonder je te laten blokkeren door gedachten of twijfels.

Op de voorziene locaties en tijden kan je aansluiten bij ons schrijfgroepje. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven of enige voorkennis te hebben. Alle leeftijden zijn welkom (onder de 12 jaar onder begeleiding van een volwassene).

Met behulp van 'Story Cubes' gaan we aan de slag om een aantal kortverhalen te schrijven. We werken telkens max. 30 minuten aan eenzelfde verhaal, daarna beginnen we aan iets nieuws. Je mag blijven zolang je wilt. Breng wel je eigen laptop/tablet/schrijfgerei mee. En een flinke dosis creativiteit!

Deelname aan een middag freewriting kost € 10, je betaalt cash of via Payconiq ter plaatse. Inbegrepen in de prijs is een consumptiebon van € 5, het gebruik van de Story Cubes en een elektriciteitsbron voor je laptop of tablet.

Bij slecht weer kunnen de locaties of tijden aangepast worden. Kijk op mijn sociale media voor de laatste updates.

Wil je een berichtje krijgen voor de volgende sessie begint? Kijk dan op deze Facebookpagina en duid aan dat je geïnteresseerd bent: https://www.facebook.com/events/1404453177075908/1404453180409241

Deel dit evenement

bottom of page