top of page

Interview met Thomas Danneels over 'Het Lot van Lisorna'

De komende weken verschijnt er elke zondag een interview met een van de auteurs van 'Verhalen uit de Drakenvleugel'. Vandaag is het de beurt aan Thomas Danneels, de schrijver van 'Het Lot van Lisorna'.


Het circus uit Borkuls Bizarre Bazaar

Waarover gaat 'Het Lot van Lisorna'?

‘Het Lot van Lisorna’ vertelt het verhaal van het personage Vatanis. Dit personage is de Big Bad Evil Guy van mijn allereerste D&D-campaign en ‘Het Lot van Lisorna’ vertelt zijn verhaal en dat van zijn gezin voor hij in de klauwen van het kwaad viel.


Wat vond je de leukste scène om te schrijven?

Ik heb heel veel plezier beleefd aan het schrijven van dit verhaal, maar ik heb gemerkt dat ik nog het meeste plezier haal uit het schrijven van snelle actiescenes.Yuza uit Borkuls Bizarre Bazaar

Waarvan kunnen mensen jou kennen?

Ik ben sinds een paar jaar actief op Instagram onder de naam Errandria. Op die pagina post ik vooral mijn schilderkunsten en impulsaankopen gerelateerd aan mijn hobby’s, D&D en Warhammer.


Yuza en Rosemary uit Borkuls Bizarre Bazaar

Waarom heb je besloten om mee te doen met dit project?

Sinds ik een lezing van Bart Moeyaert gevolgd heb toen ik zelf nog tiener was, ben ik gebeten door de drang om ooit zelf een verhaal op papier te zetten. Dankzij dit project van Eva lijkt die droom nu eindelijk werkelijkheid te worden. Ik las over Eva’s initiatief op haar Instagrampagina en dacht, het is nu of nooit en ik heb geen seconde spijt gehad van de beslissing mee te doen.


Yuza en Alvin uit Borkuls Bizarre Bazaar

Hoe heb je het schrijfproces ervaren?

Ik vind het schrijfproces heel rustgevend. Lezen is als dromen met je ogen open, maar schrijven is die droom zelf vorm geven en sturen. Ik heb er echt van genoten en hoop in de toekomst nog meer dromen op papier te kunnen zetten. Ik ben heel dankbaar voor alle sturing en hulp die ik heb gekregen van alle deelnemers doorheen het hele schrijfproces. Het project is een enorm leerrijke ervaring geweest en heeft mij de kans gegeven om te groeien als schrijver.


Heb je al toekomstplannen?

Ik heb altijd al een boek willen schrijven en aan ideeën en inspiratie is er geen gebrek, maar tijd is vaak een spelbederver...13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page